🧥 Warme Mantel

— 2 minute read

Opening op zaterdagochtend 19 oktober van 10.00-12.00 uur.

Indicatievrije dagbesteding permalink

De Warme Mantel biedt indicatievrije dagbesteding aan senioren met een ondersteuningsbehoefte, waarbij diegene nog geen recht heeft op dagbesteding vanuit de Wet Langdurige Zorg. Door middel van een intakegesprek beoordeelt de Warme Mantel of iemand past binnen de indicatievrije dagbesteding.

Visie permalink

De Warme Mantel streeft naar een laagdrempelige en gastvrije dagbesteding waarbij iedereen zich thuis voelt, veilig voelt en meedoet. De Warme Mantel richt zich op de algemene gezondheid, vitaliteit, uitbreiding van netwerk en draagt bij aan de kwaliteit van leven. De Warme Mantel is een sfeervolle warme plek, waar onze deelnemers zichzelf mogen zijn. Er wordt gekeken naar persoonlijke doelen, mogelijkheden en wensen. De kernwaardes van dagbesteding “De Warme Mantel” zijn gastvrijheid, verbindend, persoonsgericht en vitaliteit.

Locatie permalink

De indicatievrije dagbesteding wordt geboden voor inwoners van gemeente Waalwijk:

Buurthuis Capelle
Schoolstraat 32, Sprang-Capelle
Maandag geopend van: 10.00 – 16.00 uur

Interesse permalink

Heeft u vragen of interesse in onze indicatievrije dagbesteding, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We nemen binnen 2-3 werkdagen contact met u op. We maken dan een afspraak om uw wensen in kaart te brengen en te bespreken. Het persoonlijke contact vinden we daarbij erg belangrijk.

Monique: 06 38 90 48 35
Danielle: 06 38 90 63 83

Samen tegen eenzaamheid, samen zorgen, samen de weg vinden in zorgland.