Op 4 november 2017 bestaat Buurthuis Capelle 40 jaar!!! (update met programma)

We gaan dit vieren met een feestweek in het Buurthuis. Het Buurthuis is gelegen aan de Schoolstraat 32 te Sprang-Capelle.  Het programma is als volgt...

Programma Buurthuis Capelle 40 jaar

 

Vrijdagavond 27 oktober
Horror Griezeltocht

We starten de Griezeltocht vanuit het café van het buurthuis om 19.00 uur met de kleine kinderen onder begeleiding van de ouders, deze mogen als eerste aan de tocht beginnen. Daarna volgen de grotere kinderen. We lopen door de straten van Capel. Gratis deelname aan deze tocht, met ranja en een versnapering en een snoepzak. Jij komt toch ook? Het café is tot in de late avond geopend, waar iedereen elkaar kan ontmoeten in een gezellige sfeer. In de loop van de avond wordt er ook voor een gratis bitter/hapjes garnituur gezorgd. 


Zaterdagmiddag 28 oktober

Muziek Workshop

Deze middag is bedoeld voor iedereen die wil kennis maken met zingen of het bespelen van een instrument. Op een leuke ongedwongen manier kun je leren een popliedje te spelen of te zingen. Ook beginnende en gevorderde muzikanten zijn welkom. Er zijn diverse instrumenten aanwezig. Bespeel je al een instrument, dan kun je je eigen instrument meebrengen. Aanwezige instrumenten: gitaar (elektrisch, akoestisch), basgitaar, keyboard, drumstel, zanginstallatie(PA). Aanvang 13:00 uur Einde 17:00 Informatie en aanmelden bop@ziggo.nl (aanmelden is niet verplicht maar helpt ons wel om in te schatten hoeveel deelnemers er komen. De workshop is gratis met ranja en een versnapering en een gratis snoepzak.


Zondag 29 oktober

Brocante Markt

Deze zondag is in het Buurthuis een gezellige Brocante Markt. De entree is gratis. Er staan vele kramen opgesteld, (we verwachten er 20)met brocante en industriële spullen. De Brocante Markt start om 10.00 uur en is tot 16.00.  Het café is tot in de late avond geopend, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten in een gezellige sfeer voor een hapje en een drankje. 


Maandagavond 30 oktober

Ouderwetse Kaartspelen.

De avond start om 19.30 uur in het café van het Buurthuis. We gaan kaarten zoals, Jokeren, Duizenden, Rikken en Klaverjassen. Namens het Buurthuis wordt u een kopje koffie of thee met gebak aangeboden. In de loop van de avond wordt er ook voor een gratis bitter/hapjesgarnituur gezorgd. Het Rad van Fortuin draait deze avond gratis voor U. 


Woensdagmiddag  1 november

Schilders middag / kinderactiviteit

Tijdens de feestweek zijn alle basisschoolkinderen van 4 t/m 12 jaar van harte welkom op de Schildermiddag van 13.30 tot 15.30. Deze middag is Gratis met ranja en een versnapering en een gratis snoepzak. Jij komt toch ook? Ga lekker aan de slag met verf en kwast en maak een mooi schilderij. Deze hangen we dan op, zodat iedereen jullie kunstwerk kan bewonderen. Een week later mag je hem ophalen en thuis een mooi plaatsje geven. Dus geef je op bij Sandra van Wezenbeek via telf. 06 29200389. 


Donderdagavond 2 november

Heemkundekring

De avond start in het café van het buurthuis om 19.30 uur en wordt gepresenteerd door de Heemkundekring. Er wordt een film getoond over Capelle. Namens het Buurthuis wordt u een kopje koffie of thee met gebak aangeboden. In de loop van de avond wordt er ook voor een gratis hapje gezorgd. Het Rad van Fortuin draait deze avond gratis voor U. 


Vrijdagavond 3 november

Dart Toernooi, Let`s Play Darts!!

Het Dartteam van Buurthuis Capelle organiseert een darttoernooi voor genodigden. De Dartavond is in het café van het buurthuis en start om 19.30 uur. Komt u ook de deelnemers aanmoedigen?  Namens het Buurthuis wordt u een kopje koffie of thee met gebak aangeboden. In de loop van de avond wordt er ook voor een gratis bitter/hapjesgarnituur gezorgd. Het Rad van Fortuin draait deze avond gratis voor U. 


Zaterdagavond 4 november

Bandavond

Een gezellige avond vol met livemuziek. Er treden 3 bands op, Kes en Co, Black Socks en No Trespassing.

  • De band Kes en Co is een coverband en speelt rockliedjes en Johnny Cash achtige muziek.
  • Black Socks is een coverband, met Buurthuis Capelle als thuisbasis. De band bestaat uit Desiree (zang), Marella(bas), Peter(drum), Herman(gitaar) en Mario(gitaar). Herman en Mario zijn met de band begonnen en na diverse wisselingen hebben we nu een gezellige groep en maken met plezier muziek. We zijn druk bezig om ons repertoire uit te breiden met allerlei pop en rockliedjes, die we op onze eigen manier spelen. Lol en met plezier muziek maken staat voorop.
  • De band No Trespassing vond zijn oorsprong in Sprang-Capelle en is en huisband van Buurthuis Capelle. De band bestaat uit twee mannen en twee vrouwen en spelen rock, blues en country covers.

Namens het Buurthuis wordt u een welkomstdrankje aangeboden. In de loop van de avond wordt er ook voor een gratis bitter/hapjesgarnituur gezorgd. Het Rad van Fortuin draait deze avond gratis voor U.