Timmerdorp

 

Op zaterdag 15 en zondag 16 juli is er weer een Timmerdorp bij Buurthuis Capelle!! Na 4 jaar zonder Timmerdorp en op vele verzoek gaan wij er weer een gezellig weekend van maken voor alle kids van 4 t/m 12 jaar.

Het thema is ‘ ZWERVERS. Dus doe je oude kloffie aan en neem je hamer mee en kom gezellig timmeren, verven & spelen.
De zaterdag begint om 11.00 uur en zal om 16.00 uur afgelopen zijn.
De zondag begint ook om 11.00 uur en zal rond 15.00 uur worden afgesloten met een hapje & een drankje voor alle ouders en kinderen.

Deelname kost 10,00 p.p.
Voor eten, drinken en andere versnaperingen wordt gezorgd!
Inschrijven kan bij Sandra van Wezenbeek, Wendelnesseweg oost 136:

onderstaande strook ingevuld samen met het inschrijfgeld op bovenstaand adres afgeven.

VRIJWILLIGERS GEVRAAGD:

Ouders die graag willen meehelpen met begeleiden van groepjes en / of opbouwen / opruimen kunnen zich opgeven bij Sandra ☏06-29200389 of via mail swezenbeek47@gmail.com, want ook dit jaar kan het timmerdorp niet plaatsvinden zonder de inzet van vele vrijwilligers.

MATERIALEN GEVRAAGD

Om te timmeren hebben we nog hout en spijkers nodig. Heb je toevallig nog ergens wat planken of iets dergelijks liggen die je wel aan het timmerdorp wilt afstaan neem dan zo snel mogelijk contact met ons op zodat we kunnen afspreken hoe of wat. We zijn op zoek naar planken die zo goed als spijkervrij zijn en waar gemakkelijk mee getimmerd kan worden. 

BijlageGrootte
TIMMERDORP UITNODIGING 2017-1.jpg177.31 KB
2017 Timmerdorp (1).jpg181.02 KB