Pilatus/Yoga

Pilatus gecombineerd met yoga oefeningen voor een soepel, lenig en strak lichaam! Op woensdag avond van 19.30 tot 20.30 en op vrijdagochtend van 9.00 tot 10.00 uur. Met Pilatus verbeter je jouw kracht, flexibiliteit en balans. Je ontwikkelt lange en sterke spieren en je versterkt je innerlijke core om je wervelkolom te ondersteunen. Pilatus helpt je dus kort gezegd met je houding in het dagelijkse leven en bij sport te verbeteren. Met Pilatus kun je ook blessures helpen voorkomen, het is dus een perfecte aanvulling voor als je een andere sport beoefent.

Voor wie is Pilates?
Pilatus kan door iedereen beoefent worden, jong en oud, man en vrouw, het kan zelfs als je zwanger bent. Het enige wat je wel moet onthouden is dat je op je eigen niveau moet trainen. Fysiotherapeuten adviseren ook steeds meer patiënten met nek-en rugklachten om aan Pilatus te doen. Dit komt omdat he met Pilatus ook werkt aan de dieper gelegen spieren. Je kunt hierdoor rugklachten en nekklachten verminderen en voorkomen.

Voor meer info: Lisette 06-13849811